Utstyr for utleie

I utleiestallen vår finner du et stort spekter av produkter for å gjøre ditt arrangement til en suksess! Vi bruker utstyr fra anerkjente merker som Soundcraft, Digico, Meyer Sound, Turbosound, Cameo, Antari, Shure, etc. Vi leverer også komplett backline, karaokeanlegg, og A/V utstyr som lerret og prosjektor. Last ned utstyrsoversikten under for en komplett liste over tilgjengelig utstyr. Priser på forespørsel.

Nyhet 2024.  

Vi har nå fått inn 6 stk kraftige Stageline scene elementer, 2,4x1,2m med høyde 30 eller 60 cm. Lag f.eks scene på 6,20x2,40m (14,9m²)eller 4,80x3,60m. (17,2m²). 

Vi har også fått inn podie-blokker på 90x80cm, totalt 9 stk. Passer ypperlig til liten scene/podie i f. eks bryllup.Utstyrsoversikt

Oppdatert Februar - 2024

Våre utstyrskategorier

Lydutstyr
Lydutstyr

Eksempler på lydutstyr: Aktive høyttalere fra Mackie, Turbosound, JBL og ElektroVoice. Stor Qnex Line-array (16x208 topp + 6x221 sub), Meyer Sound og Yamaha club-anlegg, Digitale og analoge miksere fra Soundcraft, Digico, Midas og Roland, Mikrofoner fra AKG, Shure, Neumann, Audix. Vi har også komplette DJ-pakker, bla. bransjestandard Pioneer DJM 2000/900Nexus og CDJ-2000

Scenelys og lyseffekter
Scenelys og lyseffekter

Eksempler på lysutstyr: LED og konvensjonelle parkanner, moving head, lasere, strobe, røyk- og snømaskiner, dekoreffekter, DMX lysmiksere og lysbord, mm. Vi har også Skytracker, følgespoter, logoprojectorer og mye annet snadder. Vi bruker utstyr fra bla. Elation, Showtec, Antari, Chamsys, Briteq, Cameo, Am. Dj.

Backline
Backline

Vi leier ut komplett backline med analoge eller digitale trommesett, gitarer og forsterkere, bass- og bassanlegg, keyboards og perk. Blant annet Fender Tele, Strat og Jazzbass, Gibson Les Paul og SG bass, Fano PG4, Roland V-drums, Alesis Prestige Artist 88 og Roland Rhodes el- piano og V-combo VR700 keyboard. Vi har forsterkere fra bla. Marshall, TC Electronics og Markbass og Taylor akkustisk gitar. 

A/V-Utstyr
A/V-Utstyr

Vi har diverse audio visuelt utstyr for utleie, både til bryllup, konferanser og andre arrangementer. Blant annet store og små lerret og prosjektorer. Vi skreddersyr gjerne en pakke med lydanlegg, trådløse mikrofoner/mygger og prosjektor. Vi har også komplett karaokeanlegg som kan leveres både med lerret og tv. 

Party!
Party!

I utleiestallen vår har vi partytelt, (opp til 40m²), benker, bord og stoler. Vi har også mye forskjellig partybelysning og løsninger for strøm og varme. Trenger du grill, ordner vi det også :)

Diverse scenetilbehør
Diverse scenetilbehør

Vi kan tilby ulike scene- og podieløsninger, og vi har et stort utvalg truss, stativer, molton-tepper, kabler, strømdistribusjon etc.

 

Fotogalleri